Sol Yanim – Episodi 3

Sol Yanim – Episodi 3 me Titra Shqip

Sol Yanim me Titra Shqip Pasi kanë jetuar në pasuri të madhe, të gjitha sekretet e nënës dhe të vajzës duke u munduar të mësohen me jetën e tyre në një lagje të vogël dhe sekretet e familjes Kutlusoj janë të ndërlidhura mes vete. Në një anë Serra e mësuar me jetën e vetme dhe anën tjetër Selimi, trashëgimtari i familjes Kutlusoj.

KLIKO KETU – Shiko te gjithe Episodat