Mucize Doktor – Episodi 1

Opsioni 1:

Opsioni 2:

Mucize Doktor – Episodi 1 me Titra Shqip

Mucize Doktor (Doktor Mrekullia) – Aliu ka lindur në një provincë dhe është refuzuar nga baba i tij. Aliu është me autizem dhe ka sindromen savant, i cili u rrit në jetimore.

Aliu diplomoj në fakultetin e mjekësis. Pastaj fillon të punoj në një spital privat si asistent kirurgjie.