Leke – Episodi 1

Opsioni 1:

Opsioni 2:

Leke – Episodi 1 me Titra Shqip

Leke me Titra ShqipJasemin u rrit në jetimore së bashku me vëllaun e saj Muratin. Jasemin, e cila u rrit në jetimore kur ishte e vogël, studioj juridkun dhe punon në një organizatë.

Ajo dëshiro të fitoj kujdestarinë e vëllau dhe të paguaj për operimin e tij. Gjithësesi ajo përjeto ngjarje që nuk i pret.

Edhe pse Xhemi është një njeri i suksesesëhm në biznes, ai përjetoj ndarjen në familjen e tij në të kaluaren. Ai është i pasigurtë me femrat shkaku i kësaj traume.