Ariza me Titra Shqip ne HD

Ariza me Titra Shqip ne HD te gjitha Episodat

Ariza me Titra Shqip ne HD

Seriali me i Ri Ariza mund ta shikoni vetem ne SerialeON.com – do gjeni te gjitha Episodat e Serialit Ariza me Titra Shqip.

Si do jete Historia e Ariza me Titra Shqip?

Ariza eshte njeri nga serialet te cilin po e presim, ne kete serial dy protagonistet do te jene aktoret e njohur Togla Saritas dhe Ajça Ajshin Turan.

Nga ajo qw dijme deri me tani per Ariza me Titra shqip eshte qe nje djalosh i ri taksist i quajtur Ali Riza dhe nje doktoreshe Halide do te kene nje dashuri pasionante.

Do te kete shume pengesa ne dashurine e tyre dhe do perballen me shume probleme.

Nje histori dashurie dhe hakmarrje na pret ne me shikimin e Ariza me Titra Shqip.

Kur do te filloj serialit Ariza?

Nuk kemi akoma nje date konkrete por se shpejti do filloj duke marre parasysh te gjitha ato qe po ndodhin dhe te gjitha fragmanet qe po shfaqen ne youtube.

Shiko Ariza me Titra Shqip – Fragmanin

Ju deshirojme shikim te kendshem ne Staf i SerialeON. Se shpejti do e shikoni kete Serial.